Tarieven

Financiële afhandeling 2022.

Met de enkele grote zorgverzekeraars, waaronder CZ en Ohra hebben we net als voorgaande jaren afspraken gemaakt. Dit biedt u het voordeel dat de kosten van de behandeling rechtstreeks aan uw verzekeraar worden gedeclareerd. Overigens worden de zorgkosten voor de jeugd tot 18 jaar (ongeacht bij welke maatschappij uw kind verzekerd is) altijd rechtstreeks met de verzekering afgehandeld.

Indien u de nota direct van ons wilt ontvangen zijn de Medicas betalingsvoorwaarden van toepassing: http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden.

In alle andere gevallen ontvangt u een factuur voor het onverzekerde deel via Infomedics. Dit is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Daarom is dit een veilig bedrijf. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy. Als u vragen heeft over de rekening van Infomedics kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen op  www.infomedics.nl.  Komt u er niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk op [t]036-20 31 900 (locaal tarief). Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op [t]036-20 31 900 (locaal tarief). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

De KNMT tarievenlijst 2022 vindt u als pdf-bestand.

De Prijslijst tandtechniek in eigen beheer 2022 , Elysee Prijslijst 2022 en Excent Prijslijst 2022 vindt u als pdf-bestand.