Tarieven – Tandartspraktijk Goudriaan – Culemborg

Tarieven

Financiële afhandeling 2024

De zorgkosten voor de jeugd tot 18 jaar worden altijd rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Dit is ongeacht bij welke maatschappij uw kind verzekerd is.

Voor volwassenen (ouder dan 18 jaar) verloopt de facturering via Infomedics. U ontvangt dan de factuur voor het onverzekerde deel via Infomedics. Dit is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Daarom is dit een veilig bedrijf. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy. Als u vragen heeft over de rekening van Infomedics kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen op www.infomedics.nl. Komt u er niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk op [t] 036-20 31 900 (locaal tarief). Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op [t] 036-20 31 900 (lokaal tarief). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Indien u toch de nota direct van ons wilt ontvangen zijn de Medicas betalingsvoorwaarden van toepassing: medicas.net/Betalingsvoorwaarden.

Met de enkele grote zorgverzekeraars hebben we contracten voor volledige protheses. Dit kan u voordelen bieden zoals beperkte bijbetaling en verlengde garantie. Ook worden de kosten van de behandeling dan rechtstreeks aan uw verzekeraar gedeclareerd.

De KNMT tarievenlijst 2024 vindt u als pdf-bestand.

De Prijslijst tandtechniek in eigen beheer 2024 , Elysee Prijslijst 2024 en Excent Prijslijst 2024 vindt u als pdf-bestand.

 

 

Uw tandarts in Culemborg

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op