Preventie – Tandartspraktijk Goudriaan – Culemborg

Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Dat geldt ook voor uw gebit. Het is belangrijk om op de juiste manier te poetsen, flossen, stokeren of ragen en om regelmatige uw gebit te laten controleren.

Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u veel praktische informatie over hoe u uw gebit mooi en gezond kunt houden.

Preventie kan niet vroeg genoeg beginnen!

Vanuit de Koningin Beatrixschool proberen ze regelmatig leuke leerzame uitjes te organiseren voor de kinderen. Dit keer gingen ze met circa 60 kleuters op bezoek bij Tandartspraktijk Goudriaan in Culemborg.

Tandarts Hans en zijn assistentes Katelijne en Marja gaven daar een boeiende les over mondgezondheid.

De juffen reageerden erg positief: “De kinderen stonden te springen om als eerste te mogen, niemand was bang, iedereen super enthousiast.” Dat de kinderen zelf voor tandarts mochten spelen inclusief mondmasker en handschoenen was hilarisch. Daarnaast mochten ze ook de tanden van het poetsbeest Drako poetsen en kregen ze een appeltje en stukje kaas met wat uitleg over gezond eten.

Door nauwe samenwerking met Hou-je-mond-gezond en Philips gingen de kleuters ook nog eens met een tas vol leuke leerzame spulletjes, zoals een boekje, tandenborstel en een tube tandpasta naar huis. Tandartspraktijk Goudriaan vindt – als gezinstandarts – ook de mondgezondheid van de kleinste bezoeker van het grootste belang.

Het is een kleinschalige praktijk waarbij de patiënt, zowel jong als oud, centraal staat.

 

Uw tandarts in Culemborg

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op